درباره این مطلب
    جهت ارسال این مطلب به دوستانتان لطفا آدرس ایمیل خودتان به همراه آدرس ایمیل گیرنده را در فرم زیر وارد کنید و کلید ارسال را بزنید.

    در صورتیکه قصد ارسال مطلب به بیش از یک نفر را دارید آدرس ها را با کاما (,) از هم جدا کنید.
    ایمیل فرستنده

    ایمیل گیرنده

    توضیحات


پیشگیری_از_افسردگی بخش دوم

#پیشگیری_از_افسردگی
#بخش_دوم

1⃣همیشه زمانی را به تفریح و سرگرمی اختصاص دهید:
یک کارمند برای موفقیت شغلی و ارتقای موقعیت خود "باید" تلاش کند. دانش آموزان برای پیشرفت تحصیلی "باید" تلاش کنند. پدر و مادر ها "باید" برای تربیت فرزندان خود بکوشند. همه ما در هر سن و مقعیتی که هستیم بسیاری "باید"های اجتماعی و فردی برای انجام دادن داریم. اما فراموش نکنید که ما قبل از آن که افسرده شویم، نیاز به سرگرمی و تفریحات داریم. با دوستان و آشنایانی که از بودن با آن ها احساس خوبی دارید در تماس و تعامل باشید و زمان هایی را برای داشتن اوقات سرگرم کننده با آن ها اختصاص دهید.

2⃣با انباشته شدن کارها به خودتان فشار نیاورید:
نه گفتن! شاید این چیزی ست که بسیاری از ما نیاز داریم آن را یاد بگیریم و تمرین کنیم. مسلماً ما نمی توانیم همزمان کارهای زیادی را بدون کاهش کیفیت آن ها انجام دهیم. ما نمی توانیم همزمان چند جا حضور داشته باشیم و در یک زمان به خواسته های دوستان و عزیزانمان رسیدگی کنیم. اگر فکر می کنید که حجم بالای خواسته ها و نیازهای دیگران باعث شده شما احساس فشار کنید، بدون تعارف به آن ها بگویید نه!

3⃣به روانشناس مراجعه کنید و صحبت کنید:
همه ما نیاز به یک گوش شنوا داریم تا مشکلات، نگرانی ها و ناراحتی را با وی مطرح کنیم. روان درمانگر به شما انگ نمی زند، شما را قضاوت نمی کند، روابط خارج از حوزه کاری با شما ندارد تا بعدها امکان بوجود آمدن تعارض با وی موجود باشد. روان درمانگر موضوع را از زاویه دیگری می بیند و شما را با راهکارها و راه حل هایی مجهز می کند تا بتوانید مساول روزمره زندگی را بهتر مدیریت کنید و در نتیجه کمتر دچار آسیب های ذهنی و روانی شوید. مراجعه به روان درمانگر (روانشناس یا روانپزشک) به این معنی نیست که شما حتماً مشکلی دارید. امروزه بسیاری از مراجعان هستند که برای پیشگیری از ناراحتی های ذهنی یا افزایش کیفیت زندگی به روانشناسان مراجعه می کنند.
@mehrafarincc
4⃣نقاط ضعف خود را بشناسید:
همه افراد دچار تغییر خلق می شوند. زمانی که بدانید در چه مواقع و یا در چه شرایطی خلق شما پایین می آید و احساس افسردگی می کنید در نتیجه بهتر هم می توانید در مقابل آن واکنش نشان دهید. برای برخی از افراد این کاهش خلق با تغییرات هورمونی آغاز می شود برای مثال باردار شدن، قاعدگی و ... مثال هایی از تغییرات هورمونی است که می تواند خلق را افسرده کند. سالگرد تولد یا مرگ عزیزی که دیگر بین ما نیست نیز می تواند احساس افسردگی بوجود بیاورد. در این شرایط با پذیرفت که آسیب پذیر تر از سایر مواقع هستید پس از قبل خود را برای این تغییرات خلق و خو آماده کنید و برنامه بریزید.

5⃣عود افسردگی و نشانه های آن را بشناسید:
اگر قبلا به خاطر تشخیص افسردگی روان درمانی یا دارو درمانی شده اید، یا افسردگی شما بدون درمان و پس از گذشت مدتی بهبود یافته است شما باید هم اکنون نشانه های عود این بیماری را تشخیص دهید. به یاد داشته باشید در درمان اختلالات روانپزشکی گاهی با صلاحدید روانپزشک نیاز به دارودرمانی است. پس نگران این تفکر عامیانه و نادرست که می گوید داروهای روانپزشکی اوضاع را بدتر می کنید، نباشید. اگر پزشک برایتان دارو تجویز کرده است مهم است بدانید چیزی که ضرر دارد قطع دارو بدون اجازه وی است، نه مصرف و به اتمام رساندن دوره دارو درمانی.
@mehrafarincc
6⃣در صورت مشاهده نشانه های اولیه افسردگی به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید:
اگر مدتی است که الگوی خواب، غذا خوردن، فعالیت جنسی و ... در شما دچار تغییر شده است و از فعالیت هایی که قبلاً برایتان لذت بخش و خوشایند بوده است دیگر لذت نمی برید و یا همیشه احساس غم، یأس و ناامیدی دارید و بر این عقیده اید که زندگی شما ارزش زیستن ندارد و ای کاش این زندگی به اتمام می رسید و یا خودم آن را تمام می کردم، حتماً نیاز است که به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنیدو فراموش نکنید که در بخش اول این سلسله یادداشت ها گفتیم 80 تا 90 درصد موارد اغفسردگی قابل درمان می باشد. پس خوشبین باشید و از متخصص کمک بگیرید. با به اتمام رساندن یک دوره درمانی مناسب همه افراد می توانند به زندگی عادی خود باز گردند و از آن لذت ببرند.

 

ارسال نظر
تنها اعضای سایت قادر به ارسال نظر برای مطالب هستند. جهت ورود و عضویت در سایت کلیک کنید.

آخرین نظرات کاربران